social-media-1795578__480

co₂-communicatie

Wanneer jij jouw klimaatstrategie en doelen hebt bepaald, is het tijd om jouw medewerkers, klanten en andere partners erbij te betrekken. Wij helpen jouw organisatie bij het creëren van een transparant en eerlijk verhaal naar stakeholders.

Effectieve communicatie over jouw klimaatstrategie leidt tot een heldere focus voor medewerkers en andere stakeholders. Heldere communicatie zorgt ook voor minder misverstanden en meer werkplezier en dat zorgt weer voor betere resultaten en meer investeringen.

Hoe kunnen wij helpen?

FairClimateFund heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van klimaatstrategieën, CO₂-voetafdrukken, CO₂-reductie en eerlijke compensatieprojecten. Met onze ervaring kunnen wij jou helpen om je klimaatstrategie te onderbouwen en effectief te communiceren.

Hierbij nemen wij u mee in de impact van de stappen die u onderneemt om CO₂ neutraal te worden. Middels verschillende rapportages geven wij u inzicht in deze impact. Samen formuleren wij vervolgens een transparante en eerlijke boodschap die gebruikt kan worden voor verschillende communicatiemiddelen, zoals een website, presentatie, video of social media.

students-1822449__480

Neem contact op met onze collega Robert Okhuysen om alle mogelijkheden te ontdekken!

Robert Okhuysen

Business Developer
Telefoon: 030-2348203
E-mail: okhuysen@fairclimatefund.nl


Benieuwd hoe onze klanten communiceren over hun klimaatstrategie.
Bekijk dan hieronder onze klantcases:

robert-800x800-q85