2019-06-21_12-05-52jonneke-nl

doneer aan fairclimatefund

Bent u al CO₂-neutraal en/of wilt u liever niet compenseren, maar draagt u onze projecten wel een warm hart toe. Met uw donatie geeft u een toekomst aan mensen in ontwikkelingslanden die het meest kwetsbaar zijn voor de gevolgen van klimaatverandering.

Een donatie voor een van onze projecten waarderen we enorm! Groot of klein, elke bijdrage helpt ons om mensen in onderontwikkelde gebieden nog weerbaarder te maken tegen de gevolgen van klimaatverandering.

Hoe kunt u doneren?

  • U kunt een eenmalige donatie doen via het formulier op deze pagina waarbij u zelf aangeeft voor welk(e) project(en) u wilt doneren.
  • U kunt een terugkerende donatie doen. Neem hiervoor contact op met onze collega Paul Latta. Zijn contactgegevens vindt u onderaan deze pagina. Een maandelijkse donatie kunt u altijd eenvoudig telefonisch opzeggen.

Let op: FairClimateFund is geregistreerd als sociale onderneming en heeft daarom geen ANBI-status. Hierdoor is het niet mogelijk om uw gift af te trekken van de belasting.

Extra steun tijdens coronacrisis

Corona raakt ook de mensen in de projecten van FairClimateFund! FairClimateFund helpt zijn lokale partners tijdens de coronacrisis door extra geld te doneren. Zoals onze lokale partner ADATS in India, die het gebruikt om maaltijden te verstrekken aan mensen in onze projectregio. Hier worden met name dagloners hard geraakt door de coronacrisis en bijbehorende lockdown, want zonder werk kunnen zij geen eten kopen en rantsoenen raken op.

Helpt u ons mee? U kunt hieronder een donatie doen o.v.v. "Corona" (in het opmerkingenveld) en wij zorgen ervoor dat uw donatie direct overgemaakt wordt naar de lokale partners van FairClimateFund in de projectregio's die momenteel het hardst getroffen worden door het coronavirus. Dank u wel!

Wat levert mijn donatie op?

636

co2-reductie

X duizend ton CO2 gereduceerd

87

cookstoves

X duizend schonere cookstoves

463

hout

X miljoen kilo hout bespaard of 927.000 bomen

Nieuws

Voor meer informatie neem contact op met:

Paul Latta
Finance & sales officer
Tel: 030-2348210
E-mail: info@fairclimatefund.nl

paul