Banner als een particulier

particulieren

In 4 stappen Fairtrade Klimaatneutraal!

Breng met behulp van FairClimateFund uw CO₂-voetafdruk in kaart. En draag met eerlijke CO₂-compensatie bij aan een beter klimaat en een beter leven voor mensen in ontwikkelingslanden, die het meest kwetsbaar zijn voor de gevolgen van klimaatverandering.

1Uw CO 2-voetafdruk in kaart brengen

Uw CO₂-voetafdruk wordt bepaald door verschillende factoren: denk aan uw elektraverbruik, vliegreizen en dagelijks vervoer. FairClimateFund helpt u bij het in kaart brengen van uw CO₂-voetafdruk via onze CO₂-calculator.

2Uw CO 2-uitstoot verminderen

Duurzaam leven begint met het maken van bewustere keuzes op het gebied van consumeren, wonen en vervoer. U kunt op ieder moment zelf beslissen om uw CO₂-voetafdruk te verkleinen. Kijk hier voor tips!

3Zelf duurzame energie opwekken

Voor de energie die u toch nog nodig heeft, adviseren wij om zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame energie. Denk aan elektrisch rijden of investeren in zonne-energie of windenergie.

4Uw rest CO 2-uitstoot compenseren

De CO₂-uitstoot die u (nog) niet kunt of wilt verminderen, kunt u bij ons op een eerlijke en effectieve manier compenseren met (Fairtrade) CO₂-credits. Voor meer informatie over onze Fairtrade CO₂-compensatie, klik hier>

U maakt zelf een keuze uit een van onze (Fairtrade) gecertificeerde klimaatprojecten en vermindert zo elders op de wereld CO₂-uitstoot. En het mooiste is: de opbrengsten van de (Fairtrade) CO₂-credits komen terecht bij de mensen die het meest kwetsbaar zijn voor de gevolgen van klimaatverandering.

Ik compenseer Fairtrade...

en draag bij aan betere leefomstandigheden voor mensen in ontwikkelingslanden.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding