slider-particulier.jpg

17

KLIMAATNEUTRAAL ONDERNEMEN MET FAIRCLIMATEFUND

FairClimateFund biedt unieke oplossingen voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. U vergroent uw bedrijf met FairClimateFund in drie stappen:

  1. Scan. De CO₂ uitstoot van uw bedrijf wordt gescand, waarmee u ziet wat uw impact op het milieu is.
  2. Reduceer. U ontvangt advies op maat, om uw uitstoot te reduceren en geld te besparen.
  3. Compenseer. De uitstoot die u niet kunt reduceren compenseert u met eerlijke CO₂ rechten van FairClimateFund.

Voordelen van duurzaamheid en CO₂ compensatie

Door uw CO₂ footprint te compenseren draagt u niet meer bij aan klimaatverandering. Met uw bijdrage aan een van onze projecten beperkt u wereldwijde CO₂ uitstoot. U steunt ook families in ontwikkelingslanden. In andere woorden, u investeert in een beter en eerlijker klimaat.

Vaak bespaart u geld door uw bedrijf te vergroenen: u verkleint gemakkelijk uw uitgaven aan gas, elektra, en vervoer. FairClimateFund maakt voor u inzichtelijk waar u op kunt besparen.

Door te kiezen voor FairClimateFund wordt uw bedrijf klimaatneutraal, helpt u het klimaat, en geeft u gezinnen in ontwikkelingslanden toegang tot schone energie.

Met FairClimateFund compenseert u uw uitstoot met de beste en eerlijkste CO₂ rechten op de markt, gecertificeerd volgens de hoogste standaarden.

 


Klimaatneutraliteit in uw bedrijf.

Als bedrijf kunt u kiezen voor:

  • Klimaatneutrale bedrijfsvoering. Uw bedrijfsvoering klimaatneutraal maken betekent dat u de CO₂ footprint van uw bedrijf compenseert.
  • Klimaatneutrale producten en diensten. U of uw klanten compenseren de CO₂ uitstoot van de producten of diensten die u levert.

 


Eerlijke CO₂ rechten

U compenseert uw uitstoot met eerlijke CO₂ rechten voor een concurrerende prijs. FairClimateFund levert CO₂ rechten uit voorgefinancierde projecten, volgens de hoogste standaarden (Gold Standard en Fairtrade Climate Standard) en elk met een persoonlijk verhaal. FairClimateFund biedt u de mogelijkheid tot exclusiviteit op CO₂ rechten uit een bepaalde regio of dorp.

U ontvangt een certificaat met serienummers en promotiemateriaal. Zo communiceert u naar klanten en partners dat u met trots maatschappelijk verantwoord onderneemt. Voor uw klanten, het klimaat, en verbetering van de economische positie van gezinnen in ontwikkelingslanden.

 


Meer informatie

Bekijk hier de bedrijven die al klimaatneutraal ondernemen met FairClimateFund.

Bel 030 234 8210 of mail info@fairclimatefund.nl voor meer informatie.

 

bg_image1